Barer og nattklubber

Kassesystem bar og nattklubb

Bestill en demo!

Mange betalinger på en gang

Det er mange ting du må tenke på når du driver en bar eller nattklubb. Nedenfor forklarer vi hvordan Trivec kan hjelpe deg og dine ansatte med å fokusere på å gi gjestene en best mulig opplevelse mens vi håndterer logistikken bak kulissene.

 

Brukervennlig kassesystem bar

Kassesystem bar er optimalisert for å kreve så få klikk som mulig, og det gir deg muligheten til å betjene flere kunder per minutt. Du kan også koble flere betalingsterminaler til POS-systemet slik at flere kunder kan betale samtidig. Våre sikre og stabile løsninger er enkle å bruke, og et system du alltid kan stole på i de travleste arbeidstimene når du vil gi fullt fokus til kundene dine.

Les mer om våre kassesystem for restaurant.

Vi valgte å investere i Trivec fordi vi ikke ønsket å hålla igjen med noen detaljer, vi ønsket noe langsiktig og profesjonelt. Vi føler at Trivec er et selskap som alltid er i takt med utviklingen av nye produkter og har et system som man kan stole på.

 

- Edwin Razumov og Alexandrs Sadovskis, Eier av Vin & Colonialen

Vin&Colonialen

Selvbetjent mobilbestilling

Mobilbestilling blir mer og mer populært, og med tanke på covid-19 er det viktig for en bar å kunne betjene kundene sine på en trygg og effektiv måte. Vår løsning Trivec Buddy gir gjestene dine muligheten til å skanne en QR-kode ved bordet og deretter bli omdirigert til din online barmeny der de kan bestille og betale for maten og drikken. Bestillingen går direkte til baren og kjøkkenet, og serveringspersonalet kan deretter ta med drikke og mat ut til gjestene dine.

Tips om hvordan du arbeider mer digitalt og øke lønnsomheten!

Last ned vår guide ‘Trend report bar 2024′ og få konkrete tips om hvordan du kan tiltrekke flere kunder til din bar ved hjelp av digitale verktøy. Du får også tips om hvordan du effektiviserer logistikk og hvordan du kan øke lønnsomheten. Ikke gå glipp av dette!

Ta bestillinger direkte ved bordet

Trivec Handy er vår mobile bestillingsløsning som gjør det mulig for serveringspersonalet å motta bestillinger ved bordet og videresende dem direkte til baren og kjøkkenet. På denne måten eliminerer man tiden som vanligvis brukes til å bevege seg frem og tilbake mellom bordene og salgssystemet.

Koble flere kortterminaler til samme kassaapparat

Som tidligere nevnt, er et høyt tempo utrolig viktig for å oppnå et bedre servicenivå. Med Trivecs kassesystem kan du koble flere kortterminaler til samme kassaapparat og dermed belaste flere kunder samtidig, uten at systemet låser seg. Det betyr at betalinger aldri vil stoppe bartenderne dine i å jobbe raskt og effektivt.

Vi har integrerte kortterminaler fra Nets som oppfyller alle betalingstjenesteleverandørers krav til sikkerhet. Vi tilbyr kundene dine de mest populære betalingsmåtene, som Chip Express, kontaktløs betaling, Apple og Samsung Pay.

Få bedre kontroll med rapporter

Når du bruker løsningene våre, får du tilgang til nettportalen vår My Trivec, hvor du kan tilpasse rapportene du vil ha på daglig, ukentlig og månedlig basis. Du kan for eksempel velge å motta daglige salgsrapporter. Finn ut hva kundene dine drikker og hvilke som er de mest populære produktene dine for å få kontroll over hva du trenger å bestille, slik at du alltid har det på lager.

HQ-verktøy for å styre flere barer

Mange av våre kunder er bar- og restaurantkjeder, og vi kan tilby mye erfaring og gode verktøy som hjelper deg med å få kontroll over flere steder. Med våre HQ-verktøy kan du administrere alle barene eller restaurantene dine fra ett og samme sentrale punkt. Du kan bestemme hvilke autorisasjoner som skal kontrolleres lokalt og hvilke som skal kontrolleres sentralt. Du vil også kunne sjekke forskjeller i priser og menyer. Du kan lage forskjellige rapporter for å analysere de forskjellige barene og restaurantene for å sikre at alle er tilstrekkelig lønnsomme. Vi hjelper deg med å skreddersy systemet ditt etter dine unike behov.

Support 24/7

Du har tilgang til support døgnet rundt, og vårt erfarne personale er alltid tilgjengelig for å sikre at POS-løsningen og barautomatiseringen fungerer som den skal.

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.