Arenaer og temaparker

Kassesystem arena og temapark

Bestill en demo!

Mange kjøp samtidig

Oppdage våre betalingssystem restaurant, og for arena. En arena eller en temapark er en kompleks virksomhet å drive, og det er avgjørende å kunne stole på betalingssystemet ditt. Mange transaksjoner håndteres hver time, og du har sannsynligvis ofte mange nye ansatte som jobber i teamene dine. Alt dette må fungere på en korrekt og god måte.

Et raskt og pålitelig betalingssystem restaurant

Arenaer og temaparker håndterer store mengder transaksjoner samtidig. Viktigheten av et raskt og pålitelig betalingssystem restaurant er derfor helt nødvendig. Spesielt på en arena der mange ønsker å kjøpe drikke, snacks og andre varer i løpet av de korte pausene.

Trivec har lang erfaring med å jobbe med både arenaer og temaparker, og hjelper kunder som Liseberg, Gröna Lund og Malmö FF med sine POS-løsninger, både på salgsstasjoner og i restauranter.

Les mer om våre kassesystem for restaurant.

 

 

Betalingssystem restaurant håndterer store mengder transaksjoner samtidig

Trivecs betalingssystem restaurnat er bygget for å kunne håndtere et stort antall transaksjoner samtidig. Du kan koble flere betalingsterminaler til hvert kassaapparat, noe som gjør det mulig for flere kunder å betale samtidig.

Tips om hvordan du arbeider mer digitalt og øke lønnsomheten!

Last ned vår digitale guide og få konkrete tips om hvordan du kan tiltrekke flere kunder til bedriften din ved hjelp av digitale verktøy. Du får også tips om hvordan du effektiviserer logistikk og hvordan du kan øke lønnsomheten. Ikke gå glipp av dette!

Raske betalinger med flere alternativer

Vi samarbeider med lokale leverandører i landene hvor vi er representert. I Norden jobber vi tett sammen med Nets, og vi tilbyr kortterminaler som er fullt integrert i POS-systemet vårt og som oppfyller alle betalingstjenesteleverandørers krav til sikkerhet. Alle kortterminaler er kompatible med Chip Express, NFC, tipsfunksjoner, muligheten til å dele en regning på flere kort, Apple Pay og Samsung Pay.

Brukervennlig betalingssystem

Trivecs betalingssystem er intuitivt og enkelt å bruke uten tidligere teknisk kunnskap. Dette er viktig hvis du har mange midlertidige ansettelser og sesongarbeidere. Du kan skreddersy innstillingene på kassaapparatene etter dine spesifikke behov. For eksempel, hvis en arbeidsstasjon bare selger en bestemt produkttype, kan du bare gjøre disse synlige for å gjøre det enklere for personalet. Systemet er optimalisert for å kreve så få klikk som mulig for både å spare tid og minimere feil.

Mobilitet og midlertidige salgsstasjoner

Ved å bruke Trivec Go, nettbrettversjonen av kassesystemet vårt, kan du bygge midlertidige salgsstasjoner på en enkel måte. Du risikerer aldri å miste kontrollen fordi alle kassaapparatene er koblet sammen, og du har muligheten til å få salgsrapporter fra hver enhet. Du kan også bestemme sentralt hva som skal vises på hver kasse-enhet, og systemet lar deg kopiere innstillingene når du vil bruke dem til å sette opp en ny enhet.

Ta bestillinger ved bordet

Trivec Handy er vår mobile bestillingsløsning som lar deg motta bestillinger ved bordet og sende dem direkte til baren og kjøkkenet. På denne måten minimerer du tiden du ellers bruker på å gå frem og tilbake mellom bordene og salgssystemet.

Mobile bestillinger og betalinger

Med vår Trivec Buddy-løsning kan gjestene dine bestille og betale fra en digital meny ved å skanne QR-koder med telefonene sine. Dette er et flott supplement som kan brukes til uteserveringer, barmenyer og så videre, og gjør det lettere for både kundene og personalet.

Enklere for kjøkkenpersonalet

Ved å bruke vårt Trivec Kitchen Display System hjelper du kjøkkenpersonalet med å organisere kjøkkenlogistikken. Med Trivec Display kan du spore og organisere bestillingene dine på kjøkkenet og i baren, noe som både minimerer feil og øker effektiviteten. Hvis du har flere kjøkken, sørger dette systemet for at ordrene kommer på riktig skjerm til rett tid.

Hold deg oppdatert på statistikken  

Med vår nettportal My Trivec får du tilgang til all informasjon som er relevant for dine restauranter og salgssteder via et brukervennlig dashbord. Der kan du se salgstallene i sanntid og enkelt lage og få tilpassede rapporter. Uansett hvor du er, vil du ha full kontroll over virksomheten din.

Support 24/7

Du har tilgang til support døgnet rundt, og vårt erfarne personale er alltid tilgjengelig for å sikre at Trivec-løsningene dine fungerer som de skal.

Integrasjoner for økt effektivitet

Trivec har et stort partnerøkosystem med integrasjoner som gjør det lettere for deg å drive virksomheten. Integrasjonene inkluderer systemer for personaladministrasjon, økonomi, lagerstyring, analyse, hotellbestillinger og mye mer. Vi tilbyr muligheter for de fleste situasjoner.

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.