Hurtigmat

Kassesystem hurtigmat

Bestill en demo!

Enkel betaling

Gjester som besøker hurtigmatrestauranter er vanligvis på jakt etter rask og god service, ikke nødvendigvis en uforglemmelig matopplevelse. For de som jobber i denne nisjen, kan vi tilby gode løsninger som kassesystem hurtigmat som hjelper deg med å opprettholde et høyt tempo og effektiv logistikk.

 

Brukervennlig kassesystem for hurtigmat

Trivecs kassesystem er intuitivt og enkelt å bruke uten tidligere teknisk kunnskap. Systemet er optimalisert for å kreve så få klikk som mulig for å spare tid og minimere feil. Det er også en innebygd kalkulator som hjelper deg med å holde oversikt over lagerbeholdningen. Vi tilbyr vår POS-løsning med forskjellige maskinvareoppsett, avhengig av dine behov. Du kan bruke den både på et fleksibelt nettbrett og på en tradisjonell, stasjonær enhet.

Les mer om våre kassesystem for restaurant.

Selvbetjeningskiosker

Våre selvbetjeningskiosker er interaktive verktøy som gir gjestene dine enkel tilgang til menyen din og alle tilbudene dine på skjermen. Kioskene er enkle å bruke med store skjermer for å gjøre det enkelt å både bestille og betale. Selvbetjeningskioskene minimerer ventetider, engasjerer gjestene og gjør det lettere å ta mer bevisste valg ved å tilby ingredienslister og flere alternativer.

Tips om hvordan du arbeider mer digitalt og øke lønnsomheten!

Last ned vår digitale guide og få konkrete tips om hvordan du kan tiltrekke flere kunder til bedriften din ved hjelp av digitale verktøy. Du får også tips om hvordan du effektiviserer logistikk og hvordan du kan øke lønnsomheten. Ikke gå glipp av dette!

Mobilbestillinger og henting

Med vår løsning Trivec Buddy kan gjestene dine bestille og betale direkte via mobiltelefonen. Dette gjøres ved å skanne en QR-kode og deretter bli dirigert til en digital meny der de kan legge inn bestillinger og betale. Du kan ha QR-koden både i restauranten eller food trucken din samt på nettet på Facebook-siden, nettsiden og i andre digitale kanaler. Kunder kan velge å bestille maten og hente den selv, eller å bestille i restauranten og vente på stedet til bestillingen er klar.

Personsøkingssystem for mindre kø og effektiv henting

Med et personsøkingssystem unngår du lange køer og store folkemengder i rushtiden. Gjestene dine kan vente på maten ved bordet eller andre steder i nærheten hvis de foretrekker å vente utenfor restauranten. Personsøkingssystemet vi tilbyr er integrert med POS-systemet vårt. Du kan organisere det slik at en ordre går direkte til kjøkkenprinteren eller Kitchen Display System (KDS), slik at kjøkkenpersonalet umiddelbart kan begynne å tilberede måltidet. Samtidig gir du personsøkeren til gjesten din, som deretter vil gi beskjed når bestillingen er klar.

Øk effektiviteten og tempoet på kjøkkenet

Trivec Display er vårt Kitchen Display System (KDS) som lar deg spore og organisere dine bestillinger på kjøkkenet. Når du får en bestilling – enten fra en selvbetjeningskiosk, mobilbestilling eller over disk – blir den automatisk sendt til kjøkkenskjermene slik at personalet kan begynne å tilberede maten. Hvis du er tilknyttet leveringsselskaper som UberEats og Foodora, vil disse bestillingene også sendes direkte til skjermene på kjøkkenet.

Analyser og rapporter

Med vår nettportal My Trivec får du tilgang til all relevant informasjon om restaurantene og salgsstedene dine via et brukervennlig dashbord. Der kan du se salgstallene i sanntid og enkelt lage og få tilpassede rapporter. Uansett hvor du er, vil du ha full kontroll over virksomheten din.

Administrer flere hurtigmatrestauranter   

For å være i stand til å administrere flere hurtigmatrestauranter har vi et kraftig HQ-verktøy spesielt designet for deg som har mer enn en restaurant. Du kan bestemme hvilke autorisasjoner som skal kontrolleres lokalt og hvilke som skal kontrolleres sentralt. Du vil også kunne sjekke forskjeller i ulike menyer og priser. Vi hjelper deg med å skreddersy systemet ditt etter dine unike behov.

Support 24/7

Du har tilgang til support døgnet rundt, og vårt erfarne personale er alltid tilgjengelig for å sikre at Trivec-løsningene dine fungerer som de skal.

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.