Kontakt

Kontakt oss

Trenger du hjelp? Besøk vårt supportcenter

Logg inn i My Trivec

+47 473 95 859

Åpningstider 9.00–16.30

For service på kveldstid og i helger, ring +47 473 95 859

Vil du ha rask hjelp?

Last ned TeamViewer for å kunne dele skjermen din med oss, slik at du kan få personlig hjelp hurtigere.

Bli en Trivec-partner!

Vil du bli en Trivec-partner og være en del av vårt rike økosystem? Send din partnerforespørsel til partner@trivecgroup.com

Kontor

Oslo

+47 473 95 859

Carte du monde

Vi er tett på deg!

For oss er det ekstremt viktig å være tett på kundene våre, for å kunne gi dem kontinuerlig god service. Våre kunder skal føle seg trygge på at vi er tilgjengelige når noe ikke fungerer som det skal, eller når de kommer med ønsker om nye funksjoner eller forbedringer i våre løsninger. Vårt personale har stor kjennskap til restaurant- og servicebransjen, og kommer gjerne med forslag til løsninger og idéer slik at du kan utvikle virksomheten din på best mulig måte.

Trivec_Kontakt_Vi-finns-nära-dig
Trivec_Kontakt_Trivec-utvecklas

I sterk vekst

Vi har i løpet av de siste årene hatt en kraftig vekst, både gjennom oppkjøp og organisk. Og vi er nå tilgjengelige i Sverige, Norge, Danmark, Belgia, Frankrike og Nederland. Vårt mål er å bli den ledende europeiske samarbeidspartneren innen kassesystemer, restauranter, barer og kaféer.

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.