Vin&Colonialen

Nyåpnede Vin&Colonialen håller ikke igjen med kvaliteten – Trivecs mobile kassesystem er et opplagt valg

Hvis du er tiltrukket av gode oster, fantastiske viner, cocktails og kaffe av rang, er Vin & Colonialen en perfekt hit. Baren ble satt opp i 2020 av erfarne Edwin Razumov og Alexandrs Sadovskis og den fransk-inspirerte baren (og snart restauranten) vil kunne sjarmere Oslos innbyggere helt.

Alexandr Sadovskis og Edwin Razumov Vin&Colonialen Trivec kund

 

Oslo-beboere sjarmert for å besøke nyåpnet, fransk-inspirert bar

Vin&Colonialen så dagens lys i juli 2020 og er en fransk-inspirert bar som fokuserer tungt på cocktails, viner, kaffe og velsmakende oster av alle slag.

Grunnleggerne, som også er eiere, Edwin Razumov og Alexandrs Sadovskis, beskriver i alle spørsmålene hvordan de måtte ta på seg forskjellige roller, fra eiere til ledere, barback til håndverkere och og bartendere i perioden som førte dem til åpningsdagen. «Det er utfordringer som kreves når du starter din egen virksomhet,» beskriver de.

Det er en legende om at Oslo-beboere er litt vanskelig å sjarmere for å besøke en nyåpnet bar eller restaurant. – Oslo-folkene liker sine personlige vannhull og restauranter, og vi vil at alle skal føle seg hjemme her, både tidligere stamgjester og nye gjester, sier Alexandrs.

Oslo-folkene liker sine personlige vannhull og restauranter, og vi vil at alle skal føle seg hjemme her, både tidligere stamgjester og nye gjester.

Til tross for dette har baren (som snart også vil åpne en restaurantseksjon) så langt vært en stor suksess og har begynt å bygge en stabil kundebase av faste så vel som spontane gjester.

 

Ønsket ikke å hålla igjen med kvaliteten når du velger kassesystem

For Vin&Colonialen er det viktig å gjøre en langsiktig investering i sin virksomhet. Det er et maraton å løpe, ikke en sprint.

«Tallene er nye og vi er på den første kilometeren av et maraton. Men dette er gode tall, så vi kan klappe oss selv på skulderen og fortsette å løpe. Vi tror veldig mye på samarbeidet med Trivec og føler oss ekstremt tatt vare på», sier Alexandrs.

«Vi har jobbet med Trivec på vår tidligere arbeidsplass og er vant til alle funksjoner, og derfor ønsket vi det samme systemet på Vin&Colonialen», sier de to eierne. «Vi ønsker ikke å hålla igjen med kvaliteten når det gjelder kassesystem. Vi vil ha noe som vi kan stole på.»

> Les mer om Trivecs kassesystem

Vi ønsker ikke å hålla igjen med kvaliteten når det gjelder å velge kassesystemer. Vi vil ha noe som vi kan stole på.

Vin&Colonialen Trivec Customer

 

Behov for et mobilt pos-system

Når det var på tide å opprette en kravprofil for hvilken funksjonalitet som trengtes på Vin&Colonialen, var mobilitet en sentral funksjon. Behovet for å kunne plassere et kassaapparat på mindre overflater, for eksempel i baren eller på en utendørs terrasse, var viktig. I tillegg er det restriksjoner som må leves opp til på grunn av covid-19 – kravet om å tilby bordservice bidrar til ytterligere mobilitetsbehov.

Trivec Go, et mobilt betalingssystem med samme kraftige funksjonalitet som POS-systemet fra Trivec var svaret. Hele betalingssystemet, og all funksjonalitet, samles i et Microsoft Surface Go-nettbrett som du enkelt og greit kan ta med deg og bevege deg etter hvert som behovet endres.

> Les mer om Trivec Go

 

«Vi valgte et POS-system fra Trivec  som stasjonær kassa i restauranten vår som snart åpner opp naboen til baren fordi vi ikke vil flytte rundt på den.  Mens vi i baren gjør bruk av Trivec Go som er lett å flytte rundt, som er nødvendig når plassen er begrenset. Friheten til å skreddersy løsningen på våre behov veide tungt i vår beslutning om å velge Trivec,» sier Alexandrs.

Friheten til å skreddersy løsningen på våre behov veide tungt i vår beslutning om å velge Trivec

Viktig å gjøre en langsiktig investering for Vin&Colonialen

Betydningen av å velge en leverandør som arbeider på lang sikt er viktig for begge eierne. I stedet for å velge noe for å «bare komme i gang», var detaljer og nøyaktighet viktig.

«Vi valgte å investere i Trivec fordi vi ikke ønsket å hålla igjen med noen detaljer, vi ønsket noe langsiktig og profesjonelt. Vi føler at Trivec er et selskap som alltid er i takt med utviklingen av nye produkter og har et system som man kan stole på.»

«Vi, som nye bedriftseiere, legger stor vekt på sikkerheten i å få hjelp hvis det er ting som dykker opp med f.eks administrasjon, så det føles bra at Trivec kan være der for oss på lang sikt,» legger Edwin til.

Edwin og Alexandrs snakker om hvordan restauranten vil være neste del i full åpning, men at det også er andre planer for fremtiden. «Vi vil se på flere av Trivecs produkter og løsninger i fremtiden. Vi ser frem til å jobbe sammen, sier de.»

Om Vin&Colonialen

Vin&Colonialen er en cocktailbar og restaurant som åpnet i 2020. Konseptet er franskinspirert og fokuserer hovedsakelig på fantastiske viner, cocktails, gode oster og god kaffe. Baren ligger på Oslo vestkant.

For mer informasjon besøk Vin&Colonialen på instagram her: @VinColonialen eller via nettsiden: www.vinogcolonialen.com

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.