5 fremtidige restauranttrender du ikke kan ignorere etter pandemien

Last ned din kopi av Trend-rapporten

5 fremtidige restauranttrender du ikke kan ignorere etter pandemien

Spør hvilken som helst resturanteier og de vil fortelle deg det samme. Bransjen forandrer seg – og det bringer muligheter til de som er klare og villige til å tilpasse seg. Det globale utbruddet av COVID-19 har hatt en enorm effekt på samfunnet. Når det gjelder matbransjen, har det mer enn noe annet fremskyndet endringene som allerede var i gang.

Det kan være vanskelig å forutse nøyaktig hvilken innvirkning pandemien vil ha, ettersom vi fremdeles er midt i den, men enkelte trender restaurant er tydelige.

Last ned din kopi av Trend-rapporten

Restauranttrend 1

Helse og sikkerhet for mennesker og planeten

Kunder ønsker sunnere og mer miljøvennlige alternativer.

Restauranttrend 2

Gjør maten din tilgjengelig

Bekvemmeligheten fortsetter å avgjøre handlevalgen.

Restauranttrend 3

Bruk tilgjengelig innovasjon

Digitale tjenester vil fortsette og utvid.

Restauranttrend 4

Bygg bro mellom generasjonkløften

Restaurantbransjen må tilpasse seg millenniumsgenerasjonen og generasjon Z

Restauranttrend 5

Skill deg ut

Unike, personlige opplevelser og nyskapende mat.

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.