5 fremtidige restauranttrender du ikke kan ignorere etter pandemien

5 fremtidige restauranttrender du ikke kan ignorere etter pandemien

Spør hvilken som helst resturanteier og de vil fortelle deg det samme. Bransjen forandrer seg – og det bringer muligheter til de som er klare og villige til å tilpasse seg. Det globale utbruddet av COVID-19 har hatt en enorm effekt på samfunnet. Når det gjelder matbransjen, har det mer enn noe annet fremskyndet endringene som allerede var i gang.

Det kan være vanskelig å forutse nøyaktig hvilken innvirkning pandemien vil ha, ettersom vi fremdeles er midt i den, men enkelte trender er tydelige.

 

Last ned din egen kopi av Trend-rapporten i dag og les mer om:

  1. Helse og sikkerhet for mennesker og planeten – Kunder ønsker sunnere og mer miljøvennlige alternativer
  2. Gjør maten din tilgjengelig – Bekvemmeligheten fortsetter å avgjøre handlevalgen
  3. Bruk tilgjengelig innovasjon – Digitale tjenester vil fortsette og utvid
  4. Bygg bro mellom generasjonkløften – Restaurantbransjen må tilpasse seg millenniumsgenerasjonen og generasjon Z
  5. Skill deg ut – Unike, personlige opplevelser og nyskapende mat
restaurant-trends-after-the-pandemic