Kortterminal til restaurant

Jeg vil vite mer!

Kortterminaler

Enkel betalingsmetode - kortterminaler til restaurant

I samarbeid med Nets tilbyr vi markedets hurtigste kortterminaler til restaurant, som er fullintegrert med våre kassesystemer, og overholder alle krav kjøperen har til sikkerhet. Alle kortterminaler håndterer Chip Express, NFC, driks, muligheten til å dele regningen på flere kort samt støtte for Apple Pay og Samsung Pay.

Kortterminal restaurant
Betaling ved bordet

Effektiv betaling ved bordet

Få regningen direkte på kortterminalen uten å måtte gå til kassen. Gjør det enkelt, ta betalt ved bordet og skriv ut kvittering til gjestene. Tid spares og høyere service kan tilbys kundene.

Flere kortterminaler til et kasse

Koble så mange kortterminaler som du ønsker til kassesystemet ditt. Når betaling med kort utføres, forbedres servicen til gjestene og prosessen forenkles for personalet.

Flere kortterminaler til et kasse
Visa Mastercard

Virkelig god prising på innløsningsavtaler

Som kunde hos oss har du muligheten til å dra nytte av vår gunstige partneravtale med Nets, der vi tilbyr et av markedets beste priser for innløsningsavtaler. Nets kort innløsning løser MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Nets har mange kunder i Norden og behandler millioner av transaksjoner daglig. Ta kontakt med oss for mer informasjon

Kontakt os

Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.