Markedsledende leverandør av kassasystemer.

Trivec er idag en av de største markedsledende leverandørene av kassasystemer. TRIVEC Domino er et PC basert kassesystem med helintegrert drikkekontroll og utvikles av Trivec ETC i Belgia. Trivec sitt mål er å tilby markedets beste systemer. Med kontorer i Oslo, Stockholm Malmø, Gøteborg og Umeå tilbyr vi support 24 timer om døgnet.

Blant våre kunder kan vi nevne: Munchies, Wallmans nöjen, F6, Åpent Bageri, Kontrast, Kulturhuset 2.0, The Nighthawk Diner, Nedre Løkka, O`Learys Sportbarer, Texas Longhorn, Operakällaren/Nobisgruppen, Pepes Bodega, Gondolen, Pizza Hut, The Bishop Arms Pub, Stureplansgruppen, F 12 Gruppen, Ess Hotells, Avenyfamiljen och Fjord Line.

HOTELLKOBLING
TRIVEC Domino har en smart og enkel løsning ved hotellkoblinger. Restaurantregningene sendes enkelt over til hotellrommene. I dag finnes det koblinger til veletablerte leverandører av hotell og bestillingssystemer. Vi undersøker alltid nye muligheter med koblinger til andre systemer når dette blir etterspurt.

BACK OFFICE
Med TRIVEC DOMINO er alle rapporter tilgjengelige i sann tid, både på kontoret og i hjemmet. Systemet skreddersyr rapportene slik dere vil ha dem. Kvitteringer, transaksjoner og kortdragninger lagres i systemet, noe som gjør at man enkelt kan finne frem til bilag for regninger og fakturaer. Salgene kan rapporteres per artikkel, artikkelgruppe, per kostnadssted eller den tidsperioden som dere ønsker.

SUPPORT OG SERVICE
TRIVEC har vakt 24 timer i døgnet både hverdag og helg. Trivecs service og support er riksdekkende. Trivecs personale har selv arbeidet innen programmering, restaurant og bar, noe som innebærer bred kompetanse og stor forståelse for våre produkter og kunders behov.

FINANSIERING
TRIVEC kan tilby hensiktsmessige økonomiløsninger for både liten og stor. Våre samarbeidspartnere for finansiering er DNB og De Lage Landen. Vi følger skatteetatens retningslinjer og tilbyr våre kunder å få kostnadsfrie oppdateringer.

FORSKNING OG UTVIKLING
TRIVEC Domino er hele tiden under utvikling for å forenkle og forbedre systemet. For Trivec er det viktig hele tiden å være i takt med det teknologien tillater. Vi hos Trivec er alltid parat til å tilby våre kunder det nyeste innen hotell og restaurantsystemer.

Ja takk, jeg ønsker å vite mer om hva Trivec kan gjøre for meg og min bedrift!