Brygg valgte Trivec Domino

By | Kunder | No Comments

Oslos nye øldorado, ølhall, øl-paradis, Oslos beste kaffe og Oslos nye storstue for ølentusiaster. Lovordene og omtalene har vært mange siden vi åpnet 30. august 2017. Selv tar vi sikte på å være Oslo beste ølsted og en møteplass som tilbyr mat, spill, kaffe, kunnskap og selvsagt det største og mest varierte drikkeutvalget i byen vår.

Storgata har en stolt historie som en av Oslos viktigste gater gjennom et par hundre år. Og etter noen stille tiår tror vi at gata vil få en renessanse fordi sentrum flytter seg østover. Plassering av Brygg Oslo er derfor ikke tilfeldig. Byens historie er viktig for oss og preger også mye av intriøret i våre lokaler på hele 1400 m2. I tillegg står illustratør Lars Fiske for mye av utsmykningen på Brygg. Noe som i seg selv er verdt et besøk.

I tillegg til åpen drift fra morgen til kveld tilbyr Brygg ølsmaking, bryggkurs, pop-up kjøkken og ulike arrangementer. Selskapslokalene “SMAKSROMMET”, “OSLO” og “KRISTIANA” kan reserveres for lukkede grupper og selskaper.

Uhørt valgte Trivec

By | Kunder | No Comments

 

Uhørt er en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Dom tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe- og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker dem å gi plass for nye uttrykk og artister. Dom ønsker også å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slam-­poetry til stand-up m.m. Ønsker du å uttrykke deg, mener du din stemme er verdt et publikum, ta kontakt! Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslo´s kulturscene.

Uhørt´s lokale egner seg godt som utleielokale med sitt unike særpreg og sentrale beliggenhet.

 

Galt valgte Trivec

By | Kunder | No Comments

We’re a bunch of colleagues, having worked together at several restaurants, among them Restaurant
Oscarsgate and Fauna. We’re altogether five co owners, working in the kitchen and the service. Bjørn
Svensson, Pascal Lehmann, Daniel Hasvold Jung, Kine Jøndal and Marcus Solefors are responsible for
the daily operations, and we’re also joined by professional team. 

Topphem valgte Trivec

By | Kunder | No Comments

Topphem er en nabogård av Bokbacka. Her serveres det god mat i et avslappet og stemmnigsfult miljø. Ta en cocktail i stuen eller nyt noen retter i matsalen og hvis du vil ha mer bestiller du mer. På Topphem bruker dem råvarer rett fra nabogårder rundt om i Norge og lager streit og Ærlig mat med masse smak.

FYR Bistronomi & Bar valgte Trivec Domino

By | Kunder | No Comments

Are & Sebastian har endelig åpnet dørene til sitt drømmeprosjekt Fyr Bistronomi & Bar.
Dom inviterer deg inn i deres verden med folkelig gourmet, hvor bistro møter gastronomi.
Om du er glad i mat som er laget med perfeksjon bør du ta turen innom restauranten som tilbyr fantastisk Bistronomi med rustikk eleganse. Nå som sommeren er her kan du også nyte en helkveld på deres uteservering midt i Bogstadveien.

Lorry`s valgte Trivec

By | Kunder | No Comments

Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter.
Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner.
Restauranten har en bred norsk og internasjonal meny, og er i dag et begrep i hovedstaden med sine to etasjer hvor alle vegger, tak og trapper er tapetsert med kunst. Lorry appellerer til en bred målgruppe, folk fra øst og vest, ung og gammel, politikere, næringslivsfolk, journalister, skuespillere, forfattere, kunstnere, kulturpersonligheter og mange, mange andre.

Kulturhuset i Oslo valgte Trivec

By | Kunder | No Comments

Grunntanken bak Kulturhuset er å bringe sammen kunstnere, gründere, kulturarbeidere og folk med generell tiltakslyst. De nye lokalene er på 2000 m2 og skal fylles med debatter, konserter, dans, utested, kunnskapsformidling, spill, kaffebar, mat hele døgnet og Oslos mest sosiale åpne kontorfellesskap

Her finner du bl.a.
– Eget kjøkken som kan tilby rimeligere, sunn og bærekraftig mat – hele døgnet
– Et nytt arrangementsrom “Biblioteket”
– To mindre møterom
– En nydelig bakgård (og en hemmelig uteservering).
– Boksen og Laboratoriet blir begge større med 6 meter takhøyde.

Det blir også innføring av en ny bransjestandard ved å ta opp ALLE arrangementer, med mulighet for arrangør til å streame, podcaste eller nyttiggjøre videoopptak.
Kulturhuset kommer fortsatt å være en pulserende møteplass for alle og har nå større kapasitet for flere åpne og lukkede arrangementer enn tidligare.