Skreddersydde løsninger for alle!

Vi er opptatt av at våre systemer skal være enkle og effektive. Vi har utviklet en rekke løsninger som gir våre kunder en smidig og enkel kasseløsning. Våre systemer passer alt fra bar, restaurant, cafe, kantine, museum, arena & kongress. Sammen kartlegger vi deres virksomhet og finner en løsning som passer best for dere.

15″ KASSE MED PEKESKJERM

Denne touch-datamaskinen er pilaren for hver kasseplass. Den solide konstruksjonen gjør den både stabil og holdbar. Som restaurantkasse der kravene er størst passer Trivec DOMINO helt utmerket. Finnes i svart og hvit farge.

15tum_1

Hvit 15″ kasse med pekeskjerm

15tum_2

Baksiden av hvit 15″ kassa

 

BETALINGSTERMINALER

I samarbeid med Nets har Trivec utviklet markedets hurtigste kortterminaler som er helt integrerte med kassasystemet og følger alle innløseres sikkerhetskrav.
Trivec har utviklet en løsning der man kan ta betalt ved bordet Pay@Table. Dette gjør det mulig å hente regningen hos kortterminalen uten å måtte gå til kassen. Ved terminalen har man flere kassefunksjoner. Man kan ta betalt kontant, med ett eller flere kort, samt at gjesten enkelt kan legge til tips på regningen. Når regningen er betalt kan man velge å skrive den ut på kortterminalen.

Sammen med Nets leverer Trivec Pay@Bar en unik barløsning som gjør det enkelt, hurtig og smidig både for gjesten og bartenderen å foreta en kortbetaling.
Koble så mange terminaler du vil til baren din uten å «låse» kassen mens gjesten betaler. Terminalene er trådløse via industriell bluetooth som rekker inntil 80 meter, noe som gjør at du ikke behøver installere dyre trådløse nettverk. Pay@Bar er en perfekt terminal for barer, nattklubber osv. med svært høyt trykk, -der det må gå hurtig og være driftssikkert. Alle kortterminaler håndterer selvsagt tips og muligheter for å dele regningen på flere kort.

Betalterminaler från Nets

 

BRIKKESYSTEM

Sammen med Discover-systemer har Trivec mulighet for å levere markedets mest populære brikkeystem.
Personalet bonger inn til kjøkkenet det som gjesten ønsker å spise og hvilken brikke gjesten får.
Når gjestene har bestilt og betalt for sin mat får de en elektronisk brikke.
Brikken tar gjesten med seg til bordet sitt.
Når maten er ferdig sendes et signal til brikken som diskret blinker og piper. Gjesten blir oppmerksom på at maten er ferdig og kan hentes.

 

KVITTERINGSSKRIVER

Vi leverer raske, stille og holdbare kvitteringskrivere som passer i alle miljøer. Kan også brukes som bongskriver.

Beställningsskrivare

Kvitteringskriver

 

BESTILLINGS-SKRIVER

Denne skriveren passer aldeles ypperlig på kjøkkenet eller i baren der man må høre når utskriften kommer. Med det to-fargede fargebåndet kommer rettelser og informasjon ut i rød tekst på bestillingen.

Kvittoskrivare

Bestillings-skriver

 

KASSESKUFF

Robust kasseskuff som klarer de tøffeste miljøer. Kasseskuffen åpnes elektronisk via kasseterminalen

Kassaskrin

Kasseskuff

 

Ja takk, jeg ønsker å vite mer om hva Trivec kan gjøre for meg og min bedrift!