Øk gevinsten og reduser svinnet med drikkesystemer

 

Ölsystem

Trivec Domino har et fullstendig integrert system for drikkekontroll på den samme programvareplattformen som kassaløsningen. Drikkesystemet gir både volumkontroll og porsjonering. Alt forbruk av drikke kan ses historisk eller i sann tid, og du ser direkte når uttak skjer ned til det minste nivået. Forbruket kan enkelt avleses mot en bar, servitør eller hele restauranten.
Våre løsninger for fatøl/tankøl, flaskeøl, vin, leskedrikk, sprit og kaffe er helt unike. Drikkesystemet gir deg en bedre og enklere kontroll over ditt svinn/salg og kommer garantert til å øke dine gevinster. Vi er i dag det eneste systemet på det europeiske markedet som har denne typen integrert løsning i kassaprogramvaren. KONTROLL OG ØKT GEVINST

ØL
Det er mange økonomiske fordeler ved å bytte ut den tradisjonelle ølpumpen mot vårt porsjonsølststem. Øltårnet er innstilt på alltid å gi fra seg rett mengde i glasset. Systemet kobles til TRIVEC DOMINO som registrerer hvor mange øl som har gått ut og hvor mange av disse som er blitt betalt. Med ølsystemet effektiviserer man serveringstiden fordi man kan bruke flere kraner og samtidig ha fullkontroll. Du kan velge mellom tappekran eller knapp. Dog går det betydelig hurtigere med tappekran, og det ser triveligere ut.

 

vinsystem

VIN
Vårt vinsystem er spesielt tilpasset for Deg som serverer mye av husets vin. Istedenfor tradisjonelle flasker har Du vinen på Bag-in-Box. Hvert glass som fylles opp, kommer i den eksakte mengden du har bestemt. Det blir verken for lite i glasset eller overfylling. Ved bruk av dette systemet sparer du både tid og penger. Det går også hurtig å servere store mengder vin da man har mulighet for å fylle flere glass samtidig. Systemet kobles alltid til TRIVEC Domino som regner ut hvor mange glass som har gått ut og hvor mange av disse som er blitt betalt. Alt for mest mulig kontroll og gevinst.

Spritsystem

SPRIT
ABC – «All Bottle Control» er en måte å kontrollere og måle dosering av sprit og aperitiffer på. Eventuell overfylling forsvinner gjennom kontrollen fra ABC-en. Den er hurtig og enkelt å bruke og installere. Gjennom våre tydelige rapporter ser man hele tiden at man får betalt for det som går ut. Til forskjell fra mekaniske målesystemer kan ABC innstille mål mellom 0-20 cl, i størrelsene S-M-L. Den vanligste innstillingen er 1 cl, 4 cl og 6 cl. Flaskene er forseglet med vår unike kork.

FLASKER
«Lafet»-kjøleren (ligner isbokskjøler) er en av våre to løsninger vi tilbyr våre kunder for å få kontroll av flaskedrikker som for eksempel flaskeøl. Takket være vektteknologien kan produkter med samme pris settes på samme område. Slik at hver flaske som tas fra dette området, straks blir automatisk registrert i TRIVEC DOMINO. Takket være en sofistikert design blir flaskene kaldere enn i en vanlig kjøler.
«Fifo»-kjøleren (First in First Out) er utviklet for drikke som for eksempel flaskeøl. I kjøleren er det to hull plassert foran som gjør at servitøren kun kan plukke ut to flasker om gangen. Dette innebærer at når man tar ut disse to flaskene fra kjøleren, registreres disse i TRIVEC DOMINO for å kunne ha full kontroll med hvor mange flasker som går ut. Plassen kan fylles på bakfra, noe som innebærer at de kaldeste flaskene alltid blir servert først.

Flaskor

 

KAFFE
Gjennom vårt kaffesystem kan du overvåke og kontrollere salget av tyveriutsatte produkter som kaffe og sjokolade. Kaffemaskinen kobles til TRIVEC EP for mest mulig kontroll da gevinstmarginene ofte er høye, men følsomme overfor tyveri. Du kan uten anstrengelse overvåke salget, noe som raskt gir god gevinst.

Ja Takk, Jeg ønsker å vite mer om vad Trivec kan gjøre for meg og min bedrift!