Brygg valgte Trivec Domino

By 11. January 2018Kunder

Oslos nye øldorado, ølhall, øl-paradis, Oslos beste kaffe og Oslos nye storstue for ølentusiaster. Lovordene og omtalene har vært mange siden vi åpnet 30. august 2017. Selv tar vi sikte på å være Oslo beste ølsted og en møteplass som tilbyr mat, spill, kaffe, kunnskap og selvsagt det største og mest varierte drikkeutvalget i byen vår.

Storgata har en stolt historie som en av Oslos viktigste gater gjennom et par hundre år. Og etter noen stille tiår tror vi at gata vil få en renessanse fordi sentrum flytter seg østover. Plassering av Brygg Oslo er derfor ikke tilfeldig. Byens historie er viktig for oss og preger også mye av intriøret i våre lokaler på hele 1400 m2. I tillegg står illustratør Lars Fiske for mye av utsmykningen på Brygg. Noe som i seg selv er verdt et besøk.

I tillegg til åpen drift fra morgen til kveld tilbyr Brygg ølsmaking, bryggkurs, pop-up kjøkken og ulike arrangementer. Selskapslokalene “SMAKSROMMET”, “OSLO” og “KRISTIANA” kan reserveres for lukkede grupper og selskaper.